Kelepesan - Catur Arum

143

Lirik lagu Kelepesan

Opo wis pestine urip iki,
Nganti kapan, kudu tak lakoni
Dadi dudo, wis meh seket siji
Durung ngerti, rasane katresnan kuwi

Aduh biyung, anakmu lagi bingung
Gantrung gulung, ora biso ditulung
Amargo atiku lagi kayungyun,

Niki pripun, gandrung kok mesti wurung,
Koyo-koyo, jagad arep digulung
Nganti bingung, tur ora ngerti petung

reff :
Koyo tak tangis-tangisono,
Nasib urip, mbiyen nganti seprene
Rabiso ucul soko pacoban,
Iki piye, piye awakku piye

reff :
Aduh biyung, anakmu lagi bingung
Gantrung gulung, ora biso ditulung
Amargo atiku lagi kayungyun,

Niki pripun, gandrung kok mesti wurung,
Koyo-koyo, jagad arep digulung
Nganti bingung, tur ora ngerti petung

reff :
Koyo tak tangis-tangisono,
Nasib urip mbiyen nganti seprene
Rabiso ucul soko pacoban,
Iki piye, piye awakku piye

Koyo tak tangis-tangisono,
Nasib urip mbiyen nganti seprene
Rabiso ucul soko pacoban,
Iki piye, piye awakku piye
Iki piye, piye awakku piye

Download lagu Kelepesan mp4 - Download Lagu Mp3 - Gudang lagu Indonesia 2018 mp4 baru terbaik - DownloadLagu247.Com
Lihat Lebih