Anyaman Nyaman - Sujiwo Tejo

374,901

Lirik lagu Anyaman Nyaman

anut runtut tansah reruntungan
munggah mudhun gunung anjok samudero
gandeng rendeng anjejereng rendeng
reroncening kembang… kembang temanten

mantene wus dandan dadi dewo dewi
dewaning asmoro gyo mudhun bumii

e la mendhung… bubar mawur
mlipir mlipir… gyo sumingkir
mahargyo dalan temanten… dalane dewo dewi

sworo trompet… teng celeret
arak arak sigo sigrak
datan kendhat… anut runtut
gyo mudhun bumi

Download lagu Anyaman Nyaman terbaru - Download Lagu Mp3 - Gudang lagu mp4 Indonesia 2018 terbaru gratis
Lihat Lebih