Nggayuh Ulan - Titiek Tamara

461

Lirik lagu Nggayuh Ulan

Raino bengi dadi pikiran,
Sing serantan layung ring kadoan,
Kepingin ati, parek temenan
Biso memengan, ambi gridoan..

Sing keroso, ati deg degan
Katon riko ono ring kadoan,
Rasane ati, sing gak karuan
Enget riko kang, isun dewekan..

reff :
Sing weruho riko bakalan,
Ulihe isun, mbatin ngimpi dewekan
Sun keblinger bingung temenan,
Nggayuh ulan, yo sing biso kelaksanan..

Sing biso turu, sing arep mangan
Kelayongan ngedan ring dalanan,
Sadare ati teko ring mburian,
Jodho lan nasib, garise pengeran..

reff :
Sing weruho riko bakalan,
Ulihe isun, mbatin ngimpi dewekan
Sun keblinger bingung temenan,
Nggayuh ulan, yo sing biso kelaksanan..

Raino bengi dadi pikiran,
Sing serantan layung ring kadoan,
Kepingin ati, parek temenan
Biso memengan, ambi gridoan..

Download lagu Nggayuh Ulan mp4 gratis - Lirik Lagu - Gudang lagu mp4 gratis Indonesia 2018 terbaru - DownloadLagu247.Com
Lihat Lebih